jún. 16
vasárnap

Bútorgyártás

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

FAKTÚRA-DUÓ Faipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 
A Faktúra-Duó Kft. 1994. április 28-án alakult meg. A többségi tulajdonosok, akik egyben önállóan ügyvezetők Plavecz Pál és Plaveczné Fülöp Zsuzsanna. A Faktúra-Duó Kft. 1995-ben kezdte meg a szombathelyi FALCO Rt. termékeinek forgalmazását, illetve feldolgozását.
A cég árbevételének 70%-át a kereskedelem biztosítja, 27% az alapanyagok feldolgozásából, illetve bútorkészítésből adódik, 3% pedig szoftverfejlesztői tevékenységből származik.
Fő tevékenysége bútorlap és kiegészítő szerelvények nagykereskedelme, bútorlap szabászat. A cég által forgalmazott termékek: laminált bútorlap, konyhai munkalap, farostlemez, frontelemek, bútor-szerelvények.
A bővülő megrendelési igények gyorsabb és korszerűbb kielégítése érdekében 2000-ben és 2001-ben több géppel is bővült a cég eszközparkja. Az élzárási technológia korszerűsítésével pedig már a különleges igényeket is ki tudja elégíteni. 2003-ban beszerzett, új ABS-ező géppel, az élek lekerekítése és a sarkok megmunkálása is lehetővé vált.
A legújabb lapszabász gép számítógéppel vezérelt, és lapszabász programmal is rendelkezik.
A cég 13 fő alkalmazottal rendelkezik, emellett alkalmanként 2-3 fő tanulót is foglalkoztat.

 

Kapcsolat:

www.fakturaduo.hu

 

Referencia:

 

 


 

FAMÍVES Belsőépítészeti és Faipari Kft.

A Famíves Kft. 1990-ben alakult egyedi, kis- és középsorozatú épületasztalos-ipari, belsőépítészeti-berendezési tárgyak gyártására és helyszíni szerelésére. Magántulajdonú társaságunk saját ingatlanon és eszközön kívül jelentős szakmai hagyományokkal is rendelkezik, mely a Kft.-vé alakulás előtti mintegy három évtizedre nyúlik vissza. Tevékenységi körünk sokrétű, a hagyományos kézművességtől a legújabb anyagok felhasználásáig terjed. Nagy hangsúlyt fektetünk megbízóink teljes körű, a kapcsolódó szakterületeket is felölelő kiszolgálására, ugyanígy a magas minőségi követelmények kielégítésére. Munkáink során komplett belsőépítészeti tervet és árajánlatot készítünk.

Vállaljuk:

  • Szállodák, éttermek, panziók, nyaralók, egyéb vendéglátóipari egységek belsőépítészeti kialakítását, különféle pultok, burkolatok elkészítését, szállodai szobák bútorozását.
  • Bírósági tárgyalótermek, folyosók, egyéb közösségi terek egyedi bútorozásának, burkolatának kialakítását.
  • Bankok, pénzintézetek, üzletek, reprezentatív munkahelyek, irodák, postahivatalok, egészségügyi-oktatási-kulturális-sport létesítmények, ügyfél- és közösségforgalmi tereinek berendezését, beépített és egyedi mobil bútorainak, irodabútorainak, laborbútorainak elkészítését, beszerelését.
  • Társasházi lakások és magánházak konyha-fürdőszoba bútorainak, beépített szekrényeinek (gardrob) egyedi mobil bútorainak, különféle burkolatainak teljes körű kivitelezését.
  • Új- és felújított épületek új külső- és belső épületasztalos szerkezeteinek gyártását, gyári festés lehetőségével a korhű műemléki szerkezettől a legkorszerűbb hőszigetelő szerkezetig vagy ezek kombinációjával, hő-, hangszigetelő, fényvisszaverő üvegezéssel (valódi ill. ál osztással), korhű vagy a legfejlettebb vasalatokkal, szerelvényekkel, helyszíni beépítéssel, továbbá bent maradó szerkezetek felújítását, javítását kisebb-nagyobb részeinek kicserélésével a fentieknek megfelelő követelményekkel. Hőszigetelő ablakaink, erkélyajtó-családunk ÉME-engedéllyel (A-139/2004) rendelkezik.
  • Társas- és magánházak külső-belső fa ablakainak, ajtóinak teljes körű elkészítését a legkorszerűbb hőszigetelő ablakoktól (hő-, hangszigetelő, fényvisszaverő üvegezés ál és valódi üvegosztással, korszerű vasalattal, szerelvénnyel) a reprezentatív utólag beépíthető belső ajtóig, gyári felületkezeléssel, helyszíni beszereléssel.
  • Vállalunk továbbá minden egyéb egyedi épületasztalos-ipari, belsőépítészeti, berendezési és bútorozási munkát

Kapcsolat

http://famivesszeged.hu/

Referenciák:

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930