dec. 04
hétfő

Épületgépész tervezés

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

VENTOSUS Mérnök Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

 
A cég 2003-ban indult egyéni vállalkozásként. Az alapítást követő harmadik évben alakult meg a Ventosus Mérnök Iroda Kft. A folyamatos fejlődésének köszönhetően 2011-ben új irodába költözött a cég, ezzel az iroda műszaki felszereltségét, illetve a tervezési és a műszaki ellenőrzési munkáink színvonalát, precizitását tovább tudta növelni. A dinamikus és töretlen növekedés eredményeként napjainkban országos szinten is elismert mérnöki irodává vált a mérnök iroda. A munka során fő cél a korszerű épületek, épületgépészeti- és megújuló energiaforrást alkalmazó rendszerek megalkotása. A cég megrendelői számára segítséget nyújt abban, hogy megtalálják napjaink gyorsan fejlődő, korszerű megoldásai között a legoptimálisabbat. A Ventosus Kft. fiatal és dinamikus csapata gyors, rugalmas munkavégzéssel áll megrendelői rendelkezésére, legyen az tervezés vagy műszaki ellenőrzés.
 
A cég számos jogosultsággal rendelkezik tervezés, beruházás és műszaki ellenőrzés terén.
 

Fõ tevékenységeink

Épületgépészet és energetika

Vállaljuk épülõ és meglévõ épületek korszerűsítésének komplett épületgépészeti kiviteli terveinek elkészítését, valamint bizalommal fordulhat hozzánk épületgépészeti szakterületen vízellátás, csatornázás, csapadékvíz hasznosítás, kútfúrás, szondafúrás, korszerű fűtés – hűtés rendszerek, hõvisszanyerõs szellõztetõ rendszerek, gázellátás, technológiai gõzellátás, hõszivattyús rendszerek tervezésével kapcsolatban.

 

Teljes körű műszaki ellenõrzés és bonyolítás

Komplett, teljes körû kiviteli tervdokumentációk alapján vállaljuk, hogy a Beruházó a ténylegesen a tervek szerinti mûszaki tartalmat kapja a kivitelezés során általunk biztosított műszaki ellenõrzés keretében. Továbbá beruházói igény esetén a tervezett beruházást végigvisszük lebonyolítás keretében az ötlet születésétõl az átadásig, így a projekt lezárásakor elkerülhetõ a „Nem is ezt akartam!” érzés. Ezáltal a Beruházó elégedetten veheti át és használhatja a megépült létesítményt.

 
Rendelkezõ jogosultságaink
 
Tervezés, beruházás
  • G-Épületgépész tervezés
  • ÉT-E-Energetikai tervezés
  • ENt-Sz-Épületek energetikai tanúsítása, szakértő
  • BB-Beruházás lebonyolító

Műszaki ellenőrzés

  • ÉG-I.-Építmény és épületgépészet (ÉG)
  • EN/I.-Energetikai, vegyipari, szénhidrogénipari berendezések építményeinek építése szakterületen
  • TH/I.-Távhő termelésre és szállításra szolgáló sajátos műszaki építmények építése szakterületen
 
Kapcsolat:
 
Referencia:

Eseménynaptár

<< December 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031