jún. 16
vasárnap

Csarnoképítés

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

FERROÉP Fővállalkozó és Szerelőipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A Ferroép Zrt. a jogelőddel együtt már több, mint két évtizedes múltat tudhat maga mögött. A társaság, - kezdetek kori szerelőipari tevékenységen túl - a fővállalkozást tűzte ki célul, ami a cég alap tevékenysége lett mára. Az eltelt évek alatt Csongrád megye legjelentősebb építőipari társaságai közé emelkedett. Sikeresen élte túl a 90-es évek elejének építőipari recesszióját. Mindez elsősorban a jó minőségű munkavégzésnek, valamint a határidők betartásának köszönhető. Szakmai fejlődésünknek, és a cég növekedésének eredményeként az utóbbi években egyre komolyabb feladatokat tudtunk vállalni, mind nagyságrend, mind bonyolultság tekintetében. Ezen fejlődés csúcsán jelenleg a tavaly átadott Újszegedi Ligetfürdő épülete áll, a maga 26.000 m2 nettó hasznos alapterületével, egyedi szerkezetével, és megjelenésével. Ezen épület átadása új dimenziókat nyitott meg a cég életében, és kellő alapot adott hasonló nagyságrendű, vagy nagyobb épületek kivitelezésének elvállalására is.

Kapcsolat:

http://www.ferroep.hu

Referencia:

 

 

 


 

 

 

Guriga és Társa Építőipari Kft.

A Guriga Építőipari Kft. 1990-ben alakult betéti társaságként, majd 1998-tól Kft. formában működtetjük. Cégünk fő profilja ipari csarnokok vasbetonszerkezetének szerelése, gyártása és tervezése, valamint középületek, társas házak, családi házak tervezése és generál kivitelezése.

Vállalkozásunkat a kezdetektől folyamatos árbevétel növekedés valamint nyereségesség jellemzi. Ehhez alapot a sok évtizedes gyakorlattal rendelkező szakembergárdánk és felelős műszaki vezetőink adják. Megbízhatóságunkat megrendelőink újabb és újabb megbízásokkal ismerik el, mely folyamatosan növeli referencia munkáink listáját. Munkáinkat kiterjedt üzleti kapcsolatainknak köszönhetően, a vállalt feladatok jellegétől és volumenétől függően a cégünkhöz hasonló profilú vállalkozásokkal együttműködve végezzük az ország egész területén, sőt 2004-től immár az ország határain túl is.

Szolgáltatások:

  • Irodaházak, üzletek, üzletközpontok teljes körű kivitelezése
  • Nyaralók, apartmanok, szállodák tervezése, teljes körű kivitelezése
  • Társas és családi házak tervezése, teljes körű kivitelezése
  • Épületek külső-belső teljes körű felújítása
  • Mérnöki szaktanácsadás
  • Épületek építmények állagfelmérése
  • Felelős műszaki vezetői tevékenység
  • Építész Műszaki Ellenőri szolgáltatás

Kapcsolat:

http://www.gurigakft.hu

Referencia:

 


 

 

GREDU Szerelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A vállalkozásunk 2003. ban alakult 3 m Ft-os alaptőkével. Dudás Zoltán és Greg András tulajdonosai és ügyvezetői is egyben a cégnek. Fő profilunk könnyűszerkezetes csarnok építése. A kezdetekben alvállalkozók bevonásával oldottuk meg feladatainkat. Jelenleg a foglalkoztatottaink létszáma 4-10 fő között változik a munka nagyságától és a határidőtől függően. A nettó árbevételünk az építőipari recesszió időszakában is 70-100 m Ft között mozog.
Kiemelt célunk, hogy az építési beruházások piacán megbízható szakmai partnerei legyünk a megbízóinknak. Megrendeléseinket igyekszünk a legjobb minőségben és a szerződött határidőre, a megrendelőink egyedi igényeinek megfelelően kialakítani.
Szolgáltatás:
•    Speciális szaképítés
•    Könnyűszerkezetes csarnok építése. Ez vonatkozhat helyszíni szerelés, vagy komplett gyártási és szerelési munkára.
•    Ezen kívül vállalunk hagyományos lakatosipari termékek gyártási és beépítési munkáit is.
Kapcsolat:
Tel.: 30/995-88-58
Tel.: 30/99-54-004
E mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Referencia:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930