jún. 16
vasárnap

Épületgépészet

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

 Ferroép-Szer. Épületgépész Kft.

A Ferroép-Szer Kft. 1998. tavaszán alakult építőipari kisvállalkozás. A Dél-alföldi régióban az egyik legdinamikusabban fejlődő cég vagyunk. A vezetés legfőbb célja, hogy a Kft. szolgáltatásaival legyen a komplett épületgépészeti szakmaterületen (a víz, gáz és központi-fűtés szerelési valamint a szellőzés technikai kivitelezés) megbízható partnere a szolgáltatást igénybe vevők legszélesebb körének. Alapeszméje, hogy minden kivitelezési tevékenységi területét tartsa a lehető legmagasabb szinten és technikailag fejlessze folyamatosan olyan mértékűvé, mely meghatározóvá teheti- az elkövetkezendő időszakot tükröző energiatakarékos és költséghatékony – megrendelők számára. A megbízókkal való személyes kapcsolattartás elengedhetetlen a számunkra. Munkánkkal igyekszünk olyan minőséget létrehozni, mely sikeresen átvezet minket a mindennapok szakmai és pénzügyi kihívásain. Folyamatos továbbképzés és géppark bővítés jellemzi cégünket. A dinamikus, folyamatos megújulásra képes vállalkozás fiatal szakembergárdája ugyancsak elkötelezett a minőségi épületgépészeti tevékenység mellett. Ennek érdekében 2004 óta működtetjük azt a minőségirányítási rendszert, mely még jobban elősegíti a szervezett és magas szintű munkavégzést. Minőségpolitikánk alapvető célja a vevő bizalmát, elégedettségét elnyerni, majd megtartani, az alábbiak teljesítésével:

  • A vevői és szakmai igényeknek minél jobban megfelelő ajánlatok kialakítása;
  • Magas szakmai színvonal tartása és elősegítése rendszeres képzéssel is;
  • Magas erkölcsi, etikai szint tartása, és megkövetelése dolgozóinktól (pontosan fogalmazott ígéretek, és azok maradéktalan betartása);
  • A cég arculatának építése megfelelő megjelenéssel (figyelmes, udvarias modor, autó, munkaruházat, stb.).

Kapcsolat:

http://www.ferroep-szer.hu

Referencia:


Comfort System Kft.

A Comfort System Kft. 2006-ban alakult meg, fő tevékenysége a padló- és falfűtő és hűtő rendszerek kereskedelme. A vállalat megkezdte saját fejlesztésű rendszerek kidolgozását, aminek eredményeképpen 2009-ben az ÉMI által minősített és elfogadott mennyezetfűtési rendszere engedélyezésre került. A termékek mind a tervező, kivitelező, végfelhasználó számára tökéletes választás. Lehetővé teszi minden egyes helyiségben a szabályozott hőelosztást. A vállalat termékei Magyarországon, majd külföldön (Portugáliában, Romániában, Ausztriában és Szerbiában) is megjelentek a piacon. A sikerre való tekintettel a vállalat folytatja fejlesztési tevékenységét a területen. Fő szolgáltatása a padló-, fal-, mennyezet fűtés-hűtés rendszerek tervezése és forgalmazása.

Kapcsolat:

http://www.comfortsystem.hu

Referencia:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930