jún. 16
vasárnap

Fémszerkezetgyártás

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

 

GREDU Szerelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A vállalkozásunk 2003. ban alakult 3 m Ft-os alaptőkével. Dudás Zoltán és Greg András tulajdonosai és ügyvezetői is egyben a cégnek. Fő profilunk könnyűszerkezetes csarnok építése. A kezdetekben alvállalkozók bevonásával oldottuk meg feladatainkat. Jelenleg a foglalkoztatottaink létszáma 4-10 fő között változik a munka nagyságától és a határidőtől függően. A nettó árbevételünk az építőipari recesszió időszakában is 70-100 m Ft között mozog.
Kiemelt célunk, hogy az építési beruházások piacán megbízható szakmai partnerei legyünk a megbízóinknak. Megrendeléseinket igyekszünk a legjobb minőségben és a szerződött határidőre, a megrendelőink egyedi igényeinek megfelelően kialakítani.
Szolgáltatás:
•    Speciális szaképítés
•    Könnyűszerkezetes csarnok építése. Ez vonatkozhat helyszíni szerelés, vagy komplett gyártási és szerelési munkára.
•    Ezen kívül vállalunk hagyományos lakatosipari termékek gyártási és beépítési munkáit is.
Kapcsolat:
Tel.: 30/995-88-58
Tel.: 30/99-54-004
E mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Referencia:

 


 

Iparos Fémszerkezet-gyártó és -szerelő Kft.

Társaságunk épület- és szerkezet lakatos munkák kivitelezésével foglalkozik. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk acélszerkezetek gyártása és szerelése, valamint épületlakatos munkák területén. Magánszemélyek és közületek részére egyaránt vállaljuk kerítések, kapuk, úszókapuk, ipari méretű úszókapuk, szárnyaskapuk, lépcsők, korlátok, védőrácsok, biztonsági ajtók, erkély- és teraszelemek, előtetők, kovácsoltvas jellegű munkák, egyedi tervezésű gépek, egyedi vas- és acélszerkezetek, csarnokok gyártását, helyszíni szerelését. Társasházak megrendelésére többek között gyártunk lépcsőházi- és erkélykorlátokat, kéményseprő létrákat, kerékpártárolókat. Sportlétesítmények részére készítünk és szereltünk lelátót, kosárlabdapalánk tartó szerkezetet. Egyedi megrendeléseket is fogadunk ipari létesítmények részére.

Kapcsolat:

http://www.iparoskft.hu

Referenciák:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930