jún. 16
vasárnap

Vasbetonszerelés

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

Délzsalu Építőipari Szolgáltató és Kölcsönző Kft


A vállalkozás 1992-ben alakult. Kft. ipari létesítmények, szerkezetépítések, monolit vasbeton szerkezetek zsaluzási munkáinak kivitelezésére, zsaluzati rendszerek bérbeadására szakosodott. A Délzsalu Kft. egyedi szakmai kompetenciákkal bír a speciális magas- és mélyépítés (réselés, cölöpözés, vákuumozás, sajtolás, csúszózsaluzat), monolit-, illetve előre gyártott vasbeton építés terén. A cég saját védett termékkel rendelkezik: „Előre gyártott vasbeton alépítmény kúpos fenekű tárolókhoz” szabadalom tulajdonosaként. A zsaluanyag bérbeadás területén Szegeden számos, már megépült és jelenleg is épülő társasház zsaluzási terveit készítettük el és biztosítottuk a zsaluzáshoz szükséges zsaluanyagokat bérleti parkunkból. Bérelhető eszközök: Thyssen Hünnebeck horganyzott acél keretes fal-, pillérzsalu (kiegészítőkkel) és komplett fatáblás födémzsaluzati rendszerek, alátámasztó oszlopok, állványzatok (guruló állvány 14,30 m magasságig).
Szolgáltatások:
•    Magas-és mélyépítési munkák generál kivitelezése
•    Zsaluzati elemek bérbeadása, zsaluzási tervek készítése
•    Építési projektek vezetése
•    Mérnöki szaktanácsadás

Kapcsolat:
http://www.delzsalu.hu

 

Referencia:

 


 

 

Nemes-Plusz 2000 Építőipari Kft.


Vállalkozásunk 1991-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. 1999. -től Nemes Plusz 2000 Építőipari Kft.-ként működik. Az építőipari kivitelezéssel foglalkozó cégünk telephelye Szegeden a Délép Ipari Parkban található. Kiemelt szakterületünk a monolit vasbeton szerkezetek kivitelezése, ezen kívül speciális monolit vasbeton gépalapok, ipari padlók készítése. A szerkezetekhez szükséges betonacél gyártást (vágás, hajlítás) és szerelést is végezünk cég. A szerkezetek zsaluzásához saját PERI zsalurendszer készlettel rendelkezünk.

Szolgáltatás:
•    Épület, híd, alagút építése
•    Vasbetonszerelés
•    Zsalu rendszer bérbeadás

Kapcsolat:
Tel: 20/94-36-130
e mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. " data-mce-href="mailto: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. "> Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Referencia:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930