jún. 16
vasárnap

Zöld építőipar

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

Guriga és Társa Építőipari Kft.

A Guriga Építőipari Kft. 1990-ben alakult betéti társaságként, majd 1998-tól Kft. formában működtetjük. Cégünk fő profilja ipari csarnokok vasbetonszerkezetének szerelése, gyártása és tervezése, valamint középületek, társas házak, családi házak tervezése és generál kivitelezése.

Vállalkozásunkat a kezdetektől folyamatos árbevétel növekedés valamint nyereségesség jellemzi. Ehhez alapot a sok évtizedes gyakorlattal rendelkező szakembergárdánk és felelős műszaki vezetőink adják. Megbízhatóságunkat megrendelőink újabb és újabb megbízásokkal ismerik el, mely folyamatosan növeli referencia munkáink listáját. Munkáinkat kiterjedt üzleti kapcsolatainknak köszönhetően, a vállalt feladatok jellegétől és volumenétől függően a cégünkhöz hasonló profilú vállalkozásokkal együttműködve végezzük az ország egész területén, sőt 2004-től immár az ország határain túl is.

Szolgáltatások:

  • Irodaházak, üzletek, üzletközpontok teljes körű kivitelezése
  • Nyaralók, apartmanok, szállodák tervezése, teljes körű kivitelezése
  • Társas és családi házak tervezése, teljes körű kivitelezése
  • Épületek külső-belső teljes körű felújítása
  • Mérnöki szaktanácsadás
  • Épületek építmények állagfelmérése
  • Felelős műszaki vezetői tevékenység
  • Építész Műszaki Ellenőri szolgáltatás

Kapcsolat: www.gurigakft.hu

Referencia:

 


 Comfort System Kft.

A Comfort System Kft. 2006-ban alakult meg, fő tevékenysége a padló- és falfűtő és hűtő rendszerek kereskedelme. A vállalat megkezdte saját fejlesztésű rendszerek kidolgozását, aminek eredményeképpen 2009-ben az ÉMI által minősített és elfogadott mennyezetfűtési rendszere engedélyezésre került. A termékek mind a tervező, kivitelező, végfelhasználó számára tökéletes választás. Lehetővé teszi minden egyes helyiségben a szabályozott hőelosztást. A vállalat termékei Magyarországon, majd külföldön (Portugáliában, Romániában, Ausztriában és Szerbiában) is megjelentek a piacon. A sikerre való tekintettel a vállalat folytatja fejlesztési tevékenységét a területen. Fő szolgáltatása a padló-, fal-, mennyezet fűtés-hűtés rendszerek tervezése és forgalmazása.

Kapcsolat:

http://www.comfortsystem.hu

Referencia:

 

 


 NANOCOLLTECH Fejlesztési és Technológia Hasznosítási Kft.

A szegedi székhelyű NANOCOLLTECH Kft.-t 2005-ben alapította két magánszemély – Dr. Dékány Imre akadémikus egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem kolloidkémia professzora és Dr. Buzás Norbert kémikus, innovációs menedzser. A cég azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy olyan nanoszerkezetű anyagokat - fémeket, fémoxidokat és komplex folyadékokat, valamint reaktiv nanorészecskéket és felületeket - fejlesszenek, amelyek az ipari folyamatokban közvetlenül alkalmazhatók, illetve könnyen termékké formálhatók.

Tevékenységei:

Természettudományi, műszaki kutatás és fejlesztés a környezetipar területén.

 

Kapcsolat: www.nanocolltech.com

Referencia:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930