szept. 25
vasárnap

Az ingatlanfelújításra fókuszál a Construma

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

A szakmai napok szerdától péntekig

A szervezők közlése szerint több mint negyven konferenciát, előadást tartanak. A kiállítás megtekintéséért a Magyar Építész Kamara tagjai számára továbbképzési pont jár.

konstruma

Ökoház az idei Construmán

Kiemelt téma a rezsicsökkentés és az épületenergetika

Energia24-tippek

A szakkiállításon tartott előadások fő témái a tartós rezsicsökkentés, az épületenergetika, a településenergetika, a fenntartható építés és a fenntartható építőipar.

E-közlekedés és okos áramfogyasztás

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ a Renexpót követően a Construmán is külön standdal jelenik meg. Egyik központi témájuk az elektromos mobilitás. Épp ezért a látogatók közelről is megismerkedhetnek az e-autók működésével, azok töltésével és az elektromos robogókkal is. A társaságcsoport standján az okos méréssel (smart metering) kapcsolatban is érdemes a szakértőket kérdezni. Ez egy olyan új technológia, amely biztosítja a folyamatos fogyasztásmérést, és a mérési adatok rendelkezésre állását a fogyasztók számára.

Szalai Sándor, az ELMŰ Operatív Értékesítési Igazgatóságának osztályvezetője korábban az Energia24-nek elmondta: az okos mérés az energiakereskedők számára több lehetőséget is rejt. Például pontos adatokat kaphatnak a különböző lakossági ügyfélcsoportok energiafelhasználásáról. Ez alapján differenciálhatóvá válik a tarifakínálat, és rugalmasabb ajánlatok kidolgozására is lehetőség nyílik. Mindez pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjen az energiatudatos, a fogyasztói szokásain változtató ügyfelek energiaköltsége.

Kedvezmények

A látogatók a szakkiállításon az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ megújuló energián alapuló Zöld Tarifájára 30 százalék kedvezménnyel köthetnek szerződést. Ezen kívül megismerkedhetnek a GEO Tarifával és a hozzákapcsolódó hőszivattyús rendszerek kiépítésével is. Továbbá a kiállításon az Élhető Jövő Park április 17-ei szakmai látogatására is lehet jelentkezni

(Forrás: fn.hir24.hu) 2014. április 03.

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Szeptember 2022 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930