jún. 16
vasárnap

Szárazépítés

IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook

 

Batki és Társa Építőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Társaságunk jogelődje 1994-ben alakult meg négy fővel, jelenleg 38 fős létszámmal dolgozunk. A megrendelőink korábban a szárazépítészet alágazatában, ezen belül tetőterek, álmennyezetek, válaszfalak készítésével kapcsolatban ismerkedhetett meg cégünk tevékenységével. Csarnokok, áruházak, bankok, szállodák belsőépítészeti kivitelezését, mobil falrendszerek építését végezzük, valamint külső és belső épületszobrászati munkákat is vállaljuk. A tevékenységi kör bővülésével 2001-től mobil WC- és zuhany falrendszerek gyártását, beszerelését, valamint bontható és áthelyezhető Maars típusú szerelt válaszfalak építését továbbá beltéri és homlokzati festését is végezzük. Jelenleg már komplett építőipari kivitelezést is vállalunk valamint felelős műszaki vezetői feladatok ellátását.
Kiemelt figyelmet fordítunk a technikai felkészültségünk fejlesztésére, cégünk minőségi szerszámokkal és gépekkel, szintező lézerekkel, guruló állványokkal, kis tehergépjárművekkel rendelkezik.
2006-ban a vállalkozás Szárazépítészeti Nívódíjat kapott a hódmezővásárhelyi Emlékpont Múzeum belsőépítészeti munkái során nyújtott kiemelkedő minőségű és esztétikai megjelenésű munkájáért.

Szolgáltatások:
Generálkivitelezés
Szárazépítészet
•    válaszfalak készítése
•    tetőterek beépítése
•    kazettás álmennyezetek
•    sávos és fémtálcás bel-és kültéri álmennyezetek
•    tervezés és kivitelezés
Díszítő- és épületszobrászat
•    belső gipszdíszítések
•    homlokzat kialakítások
Mobil válaszfalak készítése
Álpadlók készítése
Ipari WC és zuhanykabinok beépítése

Kapcsolat:
http://www.batki-szeged.hu

 

Referencia:

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<< Június 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930